Winkeltje

jun 19, 2023

“You’ve come to the right place!”

Mijn vader was autoverkoper in de jaren dat wij in Canada woonden. Hij begroette mensen enthousiast én overtuigend in zijn kantoor, met díe woorden. Het leek mij geweldig om net als hem mensen te kunnen helpen om precies dát te vinden waarnaar ze op zoek waren. Als meisje van een jaar of zes oefende ik al enthousiast en riep heel blij wanneer iemand zijn kantoor binnenliep: “You’ve come to the right place!”

Die wens heb ik altijd gehouden: een winkeltje zodat ik mensen kon helpen. Mijn leven is iets anders gelopen en een winkeltje heb ik nooit gehad. Maar… als virtual assistant kan ik óók helpen; met een digitaal dienstenwinkeltje.

Bijvoorbeeld met de zichtbaarheid jouw bedrijf. Wanneer je als ondernemer meer verbinding wilt, bijvoorbeeld als therapeut met andere professionals of met mensen die jouw hulp kunnen gebruiken, is naamsbekendheid belangrijk.

Een van de opties om je naamsbekendheid te vergroten is gebruik maken van sociale media. Dit kán een drempel zijn omdat je er niet zoveel mee hebt of door de negatievere berichtgeving die je over deze media hoort en leest.

Toch is het een waardevol medium, juist doordat het heel laagdrempelig is. Het is eenvoudig om iets te plaatsen, iets weg te geven en om informatie op te halen. En het is heel makkelijk om contact te maken, bijvoorbeeld via een openbare reactie of privé bericht.

Wil jij wel die extra verbindingen kunnen maken maar dit niet (helemaal) zelf doen. Ik kan je helpen. Met zowel de technische, creatieve en desgewenst ook de inhoudelijke kant.